BANERY (Reklamní plachty, bannery)

Reklama, která je vidět

Velmi účinná forma reklamy a prezentace Vašich produktů a služeb, která opravdu funguje. Největší výhodou reklamy na baneru je její snadné umístění v podstatě kamkoliv, na jakýkoliv povrch, do téměř jakéhokoliv prostoru, jako jsou ploty, budovy, lešení, zábradlí, dokonce překryje i opadaná a oprýskaná místa na fasádě Vašeho domu.

Kvalitní materiály a tisk

Reklamní banery tiskneme na kvalitní běžnou banerovinu, při požadavku delší životnosti (více než 5 let) či požadavku na věrnost detailů i z menší pohledové vzdálenosti tiskneme na prémiový pevnější materiál opatřený litým laminem.

Odolnost v exteriéru

Naše banery odolávají slunci (UV záření), mrazu, vodě (tady jsou omyvatelné)

Snadná montáž

Banery opatřujeme po celém obvodu plachtovými oky (kovové kroužky), což umožňuje snadnou montáž a demontáž.

Opakované použití kdekoliv a snadné skladování

Banery snadno a bez jakéhokoliv poškození srolujete, tudíž ve Vašem skladu nezabírají velké místo a přepravovat je můžete klidně i na kole.

Mobilní prezentace

Pro rychlou a účinnou formu prezentace na místech, kde není možno baner k něčemu upevnit Vám můžeme nabídnout samostojné přenosné roletky či skládací konstrukce na vypnutí plachty s reklamním sdělením. V exteriérech jsou použitelné pouza za bezvětří, i interiéru univerzálně. Vysoká mobilita těchto konstrukcí je ale také za trochu vyšší cenu.

Reklamní panely (PVC desky)

Reklamní desky – informační cedule – vývěsní štíty – prezentační a výstavní panely

Reklama na míru

Loga, obrázky, fotografie či jiné informace a reklamní sdělení tiskneme na fólie, které v případě potřeby opatřujeme ochrannou vrstvou (laminací) a kašírujeme na deskové materiály dle požadavků klienta. A to až do tloušťky materiálu 40 mm (což mohou být i dveře).

Kvalitní materiály a tisk

Fólie volíme podle způsobu použití, exteriér-interiér, podle požadavku na životnost (3, 5, 7 let), ochranu před UV zářením nebo na povrch (lesk, mat či struktura). Jako nosiče používáme desky z pěněného či tvrzeného PVC, lehčené desky, sendvičové materiály kov-plast, dřevotřískové panely s laminem atd.

Využití desek a panelů

Ideální pro loga na sportovní a reklamní akce, pro výstavy fotografií, informační tabule na výstavy a kongresy, prostě všestranné využití pro mnoho oborů. Při použití průsvitných fólií a panelů možné využití do lightboxů, tedy jako světelnou reklamu.

Kdo je využije?

Obchody, muzea, fotografové, řemeslníci, prostě všichni, kdo se potřebuje jakkoliv prezentovat, sdělit důležité informace či upozornění nebo si jenom vyzdobit provozovnu, byt atd.

Zajistíme Vám i grafický návrh, poradíme s výběrem materiálů pro optimální poměr cena-výkon, montáž po dohodě zajistíme nebo provedeme sami.

Obrazy na plátně (plakáty)

Obrazy

Vytištěním jakékoliv Vámi dodané fotografie na kvalitní fotoplátno či malířské plátno a její následné zarámování získáte krásný obraz, který se hodí jako dekorace do každého bytu, kanceláře, prodejny, showroomu. Obraz rozhodně nepůsobí levně, naopak působí moderním uměleckým dojmem.

Kvalitní materiály a tisk

Používáme špičkové plátna a inkousty, v interiéru Vám zaručujeme odolnost proti UV zážení a dlouholetou životnost.

Rámování

Plátna Vám dodáme samotné nebo napnuté na dřevěný rám (tzv. blindrám). Rám po napnutí obrazu není vidět, plátno může z bočních hran rámu zůstat bílé nebo tam může motiv pokračovat.

Věrné reprodukce

Pokud nám dodáte v elektronické podobě ve slušné kvalitě fotku jakéhokoliv malovaného obrazu, jejím vytištěním na malířské plátno vyrobené z kvalitní směsi polyesteru a bavlny získáte skutečně věrnou reprodukci.

Plakáty

Pokud nepožadujete tisk na plátno, vytiskneme Vám Vaši fotografii na kvalitní velkoformátový fotopapír a vy můžete mít špičkový a originální plakát.

Zajistíme Vám i grafický návrh nebo profesionální úpravu fotografií (retuše, ořezy, montáže atd.)

Nabízíme DIGITÁLNÍ a VELKOFORMÁTOVÝ tisk.

Kalkulace na míru podle dodaných podkladů,  množstevní slevy.
V případě poptávky či jakýchkoliv dotazů.